Rottebekæmpelse i Århus og Østjylland

Vi er din effektive samarbejdspartner til bekæmpelse af rotter i Aarhus

Rotter er skadedyr, der kan føre flere alvorlige sygdomme med sig. Desuden ødelægger de for mange millioner kroner om året – der er derfor meget vigtigt at gøre noget ved det, hvis du har opdaget, at du har rotteproblemer. I så fald skal du hurtigst muligt ringe til Aarhus Kloakservice på tlf. 86 28 28 55, så vi effektivt kan løse problemet.

Sådan hjælper vi dig med rotter

Får du rotter på besøg, er det et tegn på, at der er sket et brud på kloaknettet, og at en reparation er nødvendig. Typisk vil vi i første omgang foretage en røgprøve af afløbssystemet og derefter lave en TV-inspektion af kloaknettet, så vi kan lokalisere bruddet. Vi har hos Aarhus Kloakservice mange års erfaring med bekæmpelse af rotter og kan derfor hjælpe dig med dit problem uanset opgavens omfang. Det kan anbefales husejere med udvidet rørskadeforsikring også at henvende sig til forsikringsselskabet. 

Vi tilbyder

  • Tæthedsprøvning med røg – For at lokalisere om rotterne kommer fra kloakken.
  • Fagfolk til renovering af skaden – Ved opgravning eller strømperenovering.
  • Rottesikring – ved hjælp af forskellige slags rottespærrer.

Skriv til os

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til, hvordan vores kloakmestrer kan hjælpe dig med rottebekæmpelse i Aarhus og omegn? Så bør du kontakte os i dag. Vi er beliggende i Brabrand og er derfor den rigtige samarbejdspartner for dig, der er bosiddende i Århus og resten af Østjylland. Det er vigtigt, at defekte installationer repareres, så snart skaden er opdaget. Kun afløbssystemer uden fejl og skader kan sikre mod rotter i Århus.

Hvad er rottesikring?

Rottesikring beskytter bygninger mod skade forårsaget af rotter. Rottespærrer, lavet af rustfrit stål, er en almindelig metode til at forhindre rotter i at trænge ind i bygninger via åbninger som kloakrørene. De kan installere i de fleste brønde og har en lang levetid.

Hvad er en tæthedsprøve?

Aarhus Kloakservice tilbyder en tæthedsprøve med røg til at sikre din bygning mod rotter. Vores erfarne rottebekæmpere gennemfører en omfattende undersøgelse af mulige indgange i bygningen ved at blæse en speciel røg ind i disse områder.

På denne måde kan vi afsløre eventuelle skjulte huller eller revner, og sikre en effektiv tætning af mulige indgange for at forhindre rotter i at trænge ind i din bygning.

Hvor skal jeg anmelde rotter?

Har du et rotteproblem, så skal det anmeldes hos Aarhus’ Kommune.