TV-inspektion i Århus

Med vores TV-vogn får du klar besked uden at grave hele haven op.
Den rigtige løsning er at ringe til Aarhus Kloakservice på telefonen:
86 28 28 55 

TV-inspektion af kloak i Århus & Østjylland

Vi er specialister i tv-inspektion

Med stor erfaring på området klarer vi arbejdet hurtigt og effektivt til fordelagtige priser. Vi har investeret i specialbygget TV-vogn til inspektion af alle kloakledninger samt brønde. 

 

Med en TV-inspektion kan vi hurtigt og effektivt lokalisere:

  • Rødder
  • Grenrør
  • Rørbrud
  • Defekte samlinger
  • Retningsændringer
  • Lokalisere skjulte brønde

Skriv til os

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

TV-inspektion til en fordelagtig pris

Når du vælger at samarbejde med os bliver hele forløbet lagret i en computer i DAS-standard. Dermed kan du få en udførlig rapport af arbejdsopgaven. Optagelsen kan leveres på en USB og du vil kunne anvende den senere.

Du kan både kontakte os akut og indlede et længere samarbejde med os, hvor vi løbende kontrollerrer dine kloaker. Dette kan betale sig, fordi det er langt billigere at udbedre skader, før de har fået lov at udvikle sig.
Med kendskab til de lokale forhold i Østjylland, især i Århus, er vi de rette at kontakte, hvis du kommer fra dette område.

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er et tjek af kloaksystemet, hvor der bruges et lille kamera, som føres gennem kloakken. Der kan optages film og billeder. Disse bruges til at se om standen i kloakken er i orden.

Finder man noget under inspektionen, som ikke er i orden, kan man indgå en aftale med kloakmesteren om, at løse problemet, uanset om det drejer sig om rotteproblemer, fejl i kloakken eller f.eks. ødelagte rør.”

Når kloaksystemet ikke fungerer, er en TV Inspektion særlig brugbar, da man netop på den måde kan finde årsagen til hvad der er galt. Det kan eksempelvis være en prop i rørene, et brud på kloakledningen, trærødder der er vokset ind i rørene og har ødelagt noget osv.

Med TV inspektionen spore man sig også nærmere ind på, hvor i kloakken selve udfordringen foreligger. På den måde undgår man, ved den videre “reparation”, at bruge unødig økonomi og arbejdskraft, fordi man netop sætter ind mere præcist.